Uutisia

[1-15] [16-24]
Kajaanin koronatilanteesta johtuen Kylmäkaraisukeskus on käytössä ainoastaan jäsenille.
Koronarajoituksia ei enää ole Kylmäkaraisukeskuksella, joten tervetuloa uimaan, saunomaan ja viihtymään Kajaaninjoen rantaan.
Tervetuloa kevättalkoisiin lauantaina 22.5.2021 klo 12. Ensin talkoillaan ja sitten saunaan ja uimaan :)
Saunaan voi mennä kerrallaan 10 henkilöä. Lisäksi suljemme tilat kertakäyttäjiltä ja vain jäsenet voivat käyttää tiloja siihen asti, kunnes AVI sallii yli 10 hengen julkiset kokoontumiset.
Ville Haapasalo kuvaa maakuntasarjaa Kajaanin Kylmäkaraisukeskuksessa
Käy hakemassa uusi avain Kajaanin lukosta 30.8 mennessä. Avain maksaa 5 €
Kauan kaivatut Kajaanin Avantouimareiden Facebook -sivut on nyt julkaistu - käy tutustumassa sivuihin ja liity sivuston uutisten seuraajaksi.
Pyhitetyt vedet ja ylistetyt löylyt
Avantouimareille uusi sauna käyttöön
Avantouinti on 15-vuotiaalle Mikke Happoselle sekä rentouttava että tavoitteellinen harrastus. SM-kisoista mitalia hakeva kuopiolaisnuori antaa piutpaut saunalle oltuaan minuutin jääkylmässä vedessä. Varusteet vaihdetaan auton takatilassa.
Teimme tammikuun aikana kotisivuillamme jäsenillemme kyselyn koskien avantouintiharrastusta ja Kylmäkaraisukeskuksen palveluja.
Talviolympialaisissa voidaan nähdä tulevaisuudessa eksoottinen laji, avantouinti. Olympiakomitean mukaan mahdollisuudet tähän ovat pienet.
Eihän avantouinti suomalaiselle mitään niin kummallista ole. Kukapa ei olisi hypännyt saunasta avantoon tai lumihankeen. Mutta nyt avantouintia harrastaa jo satatuhatta suomalaista aivan erillisenä harrastuksena, ja monet heistä pulahtavat pakkasessa jääkylmään veteen ilman saunaa.