Uutisia

[1-15] [16-28]
Yleiset jäsenten saunapäivät perutaan toistaiseksi koronatilanteen vuoksi su 22.3. alkaen. Sunnuntaina 22.3. sauna ei enää lämpene. Toimimme vastuullisesti THL:n suositusten mukaan. Avannossa voi edelleen käydä normaalisti. Saunat lämpiävät taas, kun tämä poikkeustilanne on ohi. Hallitus
Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidetään Hotelli Kajaanissa, Onnelantie 1, maanantaina 18. marraskuuta 2019 alkaen klo 18.
Tuo ystäväsi tutustumaan Kajaanin Kylmäkaraisukeskukseen. Pidämme avoimet ovet sunnuntaina 10. marraskuuta 2019 klo 12-16. Sauna on lämpimänä ja tarjolla on kahvia, mehua ja pullaa.
Syystalkoissa laitetaan kylmäallas umpeen, vaihdetaan talvimatot, pihan haravointia ja kiuaskivien ladonta. Talkoolaisille tarjolla makkaraa, kahvia ja pullaa. Sauna on myös lämmitettynä. Tervetuloa ja iloista mieltä mukaan!
Sisätilat saneerataan. Pukuhuoneista toinen on tänä aikana pois käytöstä. Käytössä oleva pukuhuone on naisten käytössä koko ajan. Miesten pukeutumistilana on takkahuone pukuhuoneiden saneerauksen ajan. Miehillä ei ole suihkua siis käytössä. Remontti kestää arviolta koko heinäkuun 2019. Hallitus
Ville Haapasalo kuvaa maakuntasarjaa Kajaanin Kylmäkaraisukeskuksessa
Käy hakemassa uusi avain Kajaanin lukosta 30.8 mennessä. Avain maksaa 5 €
Kylmäkaraisukeskuksella siirryttiin käsipyyhepaperista käsipyyhkeisiin uuden siivoussopimuksen myötä.
Kajaanin Avantouimarit tarjoaa jatkossa jäsenmaksun maksuun uuden vaihtoehtoisen tavan - SporttiPassin.
Kauan kaivatut Kajaanin Avantouimareiden Facebook -sivut on nyt julkaistu - käy tutustumassa sivuihin ja liity sivuston uutisten seuraajaksi.
Pyhitetyt vedet ja ylistetyt löylyt
Koti-Kajaani 21.3.2013
Avantouimareille uusi sauna käyttöön