Uutisia

[1-15] [16-29]
Joulusauna lämpiää myös joulupäivänä, perjantaina, 25.12.2020 klo 12.00 - 22.30.
Saunaan voi mennä kerrallaan 10 henkilöä. Lisäksi suljemme tilat kertakäyttäjiltä ja vain jäsenet voivat käyttää tiloja siihen asti, kunnes AVI sallii yli 10 hengen julkiset kokoontumiset.
Sääntömääräinen vuosikokous pidetään ke 25.11.20 klo 18 Hotelli Kajaanissa, Onnelantie 1. Tervetuloa. Hallitus
Kylmäkaraisukeskus ja sauna toimivat normaalisti 1.8.2020 alkaen. Tervetuloa viihtymään keskelle Kajaania. Kaikki vierailijat ovat tervetulleita kokeilemaan ja viihtymään maksua vastaan. Kertamaksu; aikuinen 5 € ja lapsi 2,50 €. Tiloja vuokrataan yksityisten käyttöön muina kuin yleisinä saunapäivinä. Sauna lämpiää kaikille tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 12.00 - 22.30. Mikäli koronatilanne syksyllä pahenee, harkitaan jälleen mahdollisia rajoituksia. Kylmäaltaan täyttyminen on hidasta aina huoltojen jälkeen johtuen vanhoista pumpuista. Kaupungille on ilmoitettu pumppujen huoltotarpeesta.
Saunan avaaminen muuttuneessa koronatilanteessa
Yleiset jäsenten saunapäivät perutaan toistaiseksi koronatilanteen vuoksi su 22.3. alkaen. Sunnuntaina 22.3. sauna ei enää lämpene. Toimimme vastuullisesti THL:n suositusten mukaan. Avannossa voi edelleen käydä normaalisti. Saunat lämpiävät taas, kun tämä poikkeustilanne on ohi. Hallitus
Sisätilat saneerataan. Pukuhuoneista toinen on tänä aikana pois käytöstä. Käytössä oleva pukuhuone on naisten käytössä koko ajan. Miesten pukeutumistilana on takkahuone pukuhuoneiden saneerauksen ajan. Miehillä ei ole suihkua siis käytössä. Remontti kestää arviolta koko heinäkuun 2019. Hallitus
Ville Haapasalo kuvaa maakuntasarjaa Kajaanin Kylmäkaraisukeskuksessa
Käy hakemassa uusi avain Kajaanin lukosta 30.8 mennessä. Avain maksaa 5 €
Kylmäkaraisukeskuksella siirryttiin käsipyyhepaperista käsipyyhkeisiin uuden siivoussopimuksen myötä.
Kajaanin Avantouimarit tarjoaa jatkossa jäsenmaksun maksuun uuden vaihtoehtoisen tavan - SporttiPassin.
Kauan kaivatut Kajaanin Avantouimareiden Facebook -sivut on nyt julkaistu - käy tutustumassa sivuihin ja liity sivuston uutisten seuraajaksi.
Pyhitetyt vedet ja ylistetyt löylyt