Uutisia

[1-15] [16-26]
Paikka: Kylmäkaraisukeskuksen takkahuone, Onnelanpolku 2, Kajaani Päätettävä asia: Valitaan tilintarkastaja kauden 2020-2021 tileistä ja toiminnasta. Yhdistyksen tilintarkataja Tauno Kautto on lopettanut toimintansa ja hänen tilalleen hallitus esittää HT tilintarkastaja Heli Itkosta. Yhdistyksellä ei ollut valittu varatilintarkastajaa kaudelle 2020-2021. Hallitus
Tervetuloa syystalkoisiin. Sauna lämpimänä ja talkoisiin osallistuville talkootarjoilut.
Kajaanin koronasulku on päättynyt, joten sauna lämpenee taas.
Hallituksen yksimielisellä päätöksellä sauna on suljettuna 12.9. asti huonontuneen koronatilanteen vuoksi. Tilannetta arvioidaan uudelleen ko. ajankohdan jälkeen.
Tiedotamme, jos remontti venyy sunnuntaille tai sen yli.
Kajaanin koronatilanteesta johtuen Kylmäkaraisukeskus on käytössä ainoastaan jäsenille.
Ville Haapasalo kuvaa maakuntasarjaa Kajaanin Kylmäkaraisukeskuksessa
Käy hakemassa uusi avain Kajaanin lukosta 30.8 mennessä. Avain maksaa 5 €
Kauan kaivatut Kajaanin Avantouimareiden Facebook -sivut on nyt julkaistu - käy tutustumassa sivuihin ja liity sivuston uutisten seuraajaksi.
Pyhitetyt vedet ja ylistetyt löylyt
Avantouimareille uusi sauna käyttöön
Avantouinti on 15-vuotiaalle Mikke Happoselle sekä rentouttava että tavoitteellinen harrastus. SM-kisoista mitalia hakeva kuopiolaisnuori antaa piutpaut saunalle oltuaan minuutin jääkylmässä vedessä. Varusteet vaihdetaan auton takatilassa.
Teimme tammikuun aikana kotisivuillamme jäsenillemme kyselyn koskien avantouintiharrastusta ja Kylmäkaraisukeskuksen palveluja.