Uutisia

[1-15] [16-25]
Syystalkoissa laitetaan kylmäallas umpeen, vaihdetaan talvimatot, pihan haravointia ja kiuaskivien ladonta. Talkoolaisille tarjolla makkaraa, kahvia ja pullaa. Sauna on myös lämmitettynä. Tervetuloa ja iloista mieltä mukaan!
Sisätilat saneerataan. Pukuhuoneista toinen on tänä aikana pois käytöstä. Käytössä oleva pukuhuone on naisten käytössä koko ajan. Miesten pukeutumistilana on takkahuone pukuhuoneiden saneerauksen ajan. Miehillä ei ole suihkua siis käytössä. Remontti kestää arviolta koko heinäkuun 2019. Hallitus
Ville Haapasalo kuvaa maakuntasarjaa Kajaanin Kylmäkaraisukeskuksessa
Käy hakemassa uusi avain Kajaanin lukosta 30.8 mennessä. Avain maksaa 5 €
Kylmäkaraisukeskuksella siirryttiin käsipyyhepaperista käsipyyhkeisiin uuden siivoussopimuksen myötä.
Kajaanin Avantouimarit tarjoaa jatkossa jäsenmaksun maksuun uuden vaihtoehtoisen tavan - SporttiPassin.
Kauan kaivatut Kajaanin Avantouimareiden Facebook -sivut on nyt julkaistu - käy tutustumassa sivuihin ja liity sivuston uutisten seuraajaksi.
Pyhitetyt vedet ja ylistetyt löylyt
Koti-Kajaani 21.3.2013
Avantouimareille uusi sauna käyttöön
Avantouinti on 15-vuotiaalle Mikke Happoselle sekä rentouttava että tavoitteellinen harrastus. SM-kisoista mitalia hakeva kuopiolaisnuori antaa piutpaut saunalle oltuaan minuutin jääkylmässä vedessä. Varusteet vaihdetaan auton takatilassa.
Teimme tammikuun aikana kotisivuillamme jäsenillemme kyselyn koskien avantouintiharrastusta ja Kylmäkaraisukeskuksen palveluja.
Talviolympialaisissa voidaan nähdä tulevaisuudessa eksoottinen laji, avantouinti. Olympiakomitean mukaan mahdollisuudet tähän ovat pienet.