Uutisia

[1-15] [16-30]
Sisätilat saneerataan. Pukuhuoneista toinen on tänä aikana pois käytöstä. Käytössä oleva pukuhuone on naisten käytössä koko ajan. Miesten pukeutumistilana on takkahuone pukuhuoneiden saneerauksen ajan. Miehillä ei ole suihkua siis käytössä. Remontti kestää arviolta koko heinäkuun 2019. Hallitus
Juhannusaaton sauna lämpiää perjantaina 21. kesäkuuta klo 12-23. Tervetuloa saunomaan ja viettämään keskikesän juhlaa Kylmäkaraisukeskukselle. 
Tervetuloa kevättalkoisiin. Sauna lämpimänä talkoolaisille, tarjolla makkaraa, mehua ja kahvia!
Ville Haapasalo kuvaa maakuntasarjaa Kajaanin Kylmäkaraisukeskuksessa
Käy hakemassa uusi avain Kajaanin lukosta 30.8 mennessä. Avain maksaa 5 €
Viime viikolla lauenneet KKK:n kiukaan vastukset ovat nykykäytöllä poikkeuksellisen kovalla kuormalla, pidetään jatkossa huoli ettei kiuasta kylvetä kylmäksi!!!!
KKK:lla alkaa tämän viikon aikana kylmäaltaan huoltoremontti. Remontin aikana noudattakaa ehdotonta varovaisuutta liikkuessanne alueella.
Kylmäkaraisukeskuksella siirryttiin käsipyyhepaperista käsipyyhkeisiin uuden siivoussopimuksen myötä.
Kajaanin Avantouimarit tarjoaa jatkossa jäsenmaksun maksuun uuden vaihtoehtoisen tavan - SporttiPassin.
Kauan kaivatut Kajaanin Avantouimareiden Facebook -sivut on nyt julkaistu - käy tutustumassa sivuihin ja liity sivuston uutisten seuraajaksi.
Suhtautuminen saunomiseen jakautuu Kajaaniin Avantouimareiden kesken kahteen koulukuntaan. Jäsenistön keskuudessa tehdyn kyselyn mukaan puolet uimareista käyttää saunaa uinnin yhteydessä joko aina tai joskus. Toinen puoli taas vastasi uivansa ilman saunassa käyntiä.
Pyhitetyt vedet ja ylistetyt löylyt