Ajankohtaista

KORONARAJOITUS 4.12.2020 ALKAEN

Saunaan voi kerrallaan mennä korkeintaan 10 henkilöä. Lisäksi suljemme tilat kertakäyttäjiltä ja vain jäsenet voivat käyttää tiloja siihen asti kunnes AVI sallii yli 10 hengen julkiset kokoontumiset.

...........................................

 

Kajaanin avantouimareiden hallitus piti kokouksen 27.1.2020. Kokouksessa käsiteltiin mahdollista saunavuorojen lisäämistä, koska jäsenmäärä ja saunojien määrä on kasvanut. Kokouksessa hallitus pohti asiaa monelta kantilta ja päätyi äänestämään asiasta. Äänestyksen tulos oli, että saunavuorot pysyvät ennallaan. Hallituksen jäsenistä 8 äänesti vuorojen pitämistä ennallaan ja yksi olisi ollut valmis lisäämään vuoroja. 

Hallituksen perustelut päätökselle ovat seuraavat: Sauna tarvitsee kuivatusaikaa ja kuormitus on nyt jo kova eli saunan rakenteet eivät kestä. Jäsenistä suurin osa käy vain avannossa ja saunapäivät ovat pukuhuoneissa ruuhkaisia ja on toivottu, että ei saunapäiviä lisää. Vuokraustoiminnasta tulevat tulot myös vähenevät.

Saunan lauteilla voi edelleenkin keskustella ja antaa ehdotuksia kehittämiselle. Tiedämme, että moni saunoja pettyy tähän päätökseen. Toivotaan kuitenkin, että yhdessä jatkamme eteenpäin rakentavavlla tavalla ja pidämme tästä hyvästä avantoruimarihengestä edelleen kiinni. Saunan kiuaskivet vaihdetaan, sillä ne ovat selvästi taas vajuneet kiukaalla.

Puheenjohtaja