Ajankohtaista

Uusi sauna

 

 

Jäsenmaksujen eräpäivä oli 31.12.2023. Suljemme jäsenrannekkeet niiltä jäseniltä, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksuaan 15.1.2024 mennessä. Muistakaa tarkistaa jäsenmaksunne. Tarvittaessa, jos maksu tilanne on epäselvä olkaa yhteydessä jäsenreksiterinhoitajaan Keijo Koskenharjuun, mieluimmin vaikka tekstiviestillä tai laita viestiä sähköpostilla. Keijon puhelin on 046 5774365. Voitte olla myös yhteydessä puheenjohtajaan Risto Lappalaiseen p. 040 5437290.

Hyvää uutta vuotta toivoopi hallitus

 

 

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 20.11.2023

Vuosikokous myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja luottamustoimijoille kaudesta 2022- 2023

Jäsenmaksut aikuisille pysyivät ennallaan. Lasten ja nuorten ikärajoihin ja jäsenmaksuihin tuli muutoksia. Uutena on lapset 7v - 12v, joille tulee 15€ jäsenmaksu ja 5 € liittymismaksu. Nuorten ikäraja nousi 3 vuodella eli vasta 13 vuotiaana joutuu ostmaan 13- 17 vuotiaiden jäsenyyden.

Alle 7 vuotiaat voivat kulkea ilmaiseksi aikuisen jäsenen tai 10 käyntikerran rannekkeen omaavan aikuisen henkilön valvonnassa.

Käy lukemassa tarkemmin jäsenkirjeestä joka löytyy tältä sivustolta.

Kertakävijöitä ei edelleenkään päästetä tiloihin.

Jäsenmaksut tulevat marraskuun viimeisellä viikolla sähköposteihin ja lähtevät postin kautta niille, jotka eivät ole sähköpostiaan ilmoittaneet. 

Eräpäivä laskuissa on 31.12.2023

ePassilla maksavat voivat maksaa tammikuun 15 päivään mennessä jäsenmaksun, koska vuoden alusta tulevat uudet ePassi etuudet.

T. Hallitus

 

Pidetään huolta sauna rauhasta

Uuden saunan myötä me kaikki haluamme rentoutua ja viihtyä oman harrastuksen parissa. On tärkeää huomioida muita ja kunnioittaa toisen tarpeita. Toivotaan, että sauna ja kylmäkaraisukeskus olisivat turvallinen paikka olla sellaisena, kun olemme. Kohteliaisuus ja hymy toiselle eivät maksa mitään, mutta luovat hyvää oloa. 

Toivomme, että noudatamme yhdistyksessä Suomen YK-liiton turvallisen tilan periaatteita, jotta voisimme turvallisin mielin rentoutua ja palautua tämän maailman melskeistä.