Ajankohtaista

Kajaanin Avantouimarit ovat poliittisesti sitoutumaton yhdistys. Meidän saunatiloja on vuokrattu yksityistilaisuuksia varten ja niissä näyttää olevan nyt vaalien alla tällaista vaalitoimintaa. Emme ole minkään puolueen tukijoita. Vuokraukset ovat yksityistilaisuuksia, joissa vuokraaja voi kutsua tai päästää sopivaksi katsomiaan henkilöitä tilaisuuteen. Nyt näissä vaalitilaisuuksissa jäsenet voivat käydä uimassa ja jos tilaisuus on avoin voi siis käydä myös saunassa. Olisi toki hyvä, jos meille vuokrausta tehdessä kerrottaisiin tällaisesta käytöstä.

Risto Lappalainen

puheenjohtaja

 

 

Hei Hotelli Kajaanista saa maksusta rannekkeen, jolla pääsee kokeilemaan avantouintia. Hinta on 10€ kerta. Hotellin vastaanotosta saa rannekkeen ja sinne joutuu jättämään pantin, jonka saa takaisin kun palauttaa rannekkeen. Osoite on Onnelantie 1 eli Kylmäkaraisukeskukseen on matkaa n. 300 metriä

Kajaanin Avantouiareiden vuosikokous pidettiin 21.11. Vuosikokous hyväksyi hallituksen esityksen suanrakennuksen remontista ja laajennuksest kuluvalle kaudelle. Halllitus vastaa remontin toteutuksesta annetun buddjetin sisällä. Saunan laajennus pyritään ajoittamaan kesäkauteen ja sen kesto on arviolta reilu kuukausi.

Vuosikokous oli asiasta yksimielinen. Lisäksi tulevan kautena kylmäallas pinnoitetaan ja tehdään muut tarvittavat huolto toimenpiteet.