KKK:n avain

Kylmäkaraisukeskuksen Avain ja Avainrekisterin Ylläpito

KYLMÄKARAISUKESKUKSEN AVAIMET OVAT YHDISTYKSEN OMAISUUTTA. AVAIN TULEE PALAUTTAA YHDISTYKSELLE EROTESSAAN YHDISTYKSEN JÄSENYYDESTÄ TAI JÄTTÄESSÄÄN JÄSENMAKSUN MAKSAMATTA. AVAIN ON HENKILÖKOHTAINEN, JA VÄÄRINKÄYTÖKSISTÄ AVAIN VOIDAAN SULKEA.

KKK:n avainrekisteriä ylläpitää Jorma Laatikainen, 045-151 1012. Yhdistyksen jäsen saa avaimen käyttöönsä Kajaanin Lukkosta jäsen- ja liittymismaksutositetta vastaan. Uusi jäsen saa henkilökohtaisen avaimen liittymismaksua vastaan ja vanha jäsen saa kadonneen tai rikkoontuneen avaimen tilalle uuden avaimen avainmaksua vastaan. Katso hinnat kohdasta 'Hinnasto / Jäsenmaksut'. Jäsen-, liittymis- ja avainmaksujen hinnat yhdistys päättää vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa.

Avainrekisterin ylläpito tapahtuu seuraavasti:

Kajaanin Lukossa on käyttövalmiita avaimia. Henkilökohtainen avain koodataan avaimen numerosarjan mukaan kullekkin jäsenelle.

Jäsenmaksulaskutuksen jälkeen yhdistys estää niiden jäsenten avainten käytön, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksua tai ovat ilmoittaneet eroavansa yhdistyksestä.

Avaimen käyttö estetään, kun

  1. Jäsen on ilmoittanut eroavansa yhdistyksestä.
  2. Jäsen on jättänyt maksamatta jäsenmaksunsa.
  3. Jäsen ilmoittaa avaimen kadonneeksi tai rikkoontuneeksi. Tällöin jäsen ostaa uuden avaimen yhdistykseltä. Avaimen luovuttaa jäsenelle Kajaanin Lukko avaimen maksukuittia vastaan.
  4. Avainta on väärinkäytetty

Jäsen-, liittymis- ja avainmaksujen hinnat

  • Yhdistys päättää vuosikokouksessaan marraskuussa uusista jäsen-, liittymis- ja avainmaksuista. Yhdistys tiedottaa Kajaanin Lukkoa vuosittain maksujen suuruudesta.